Concept testweekend 24/25 maart 2018

Concept testweekend 24 en 25 maart 2018.

Het allereerste testweekend in Nederland staat gepland voor 24 en 25 maart op de kleibaan in Velddriel (kerkdriel).
Tijdens dit weekend zullen alle faciliteiten van een wedstrijd aanwezig zijn. De verzekering, brandweer, ambulance, baanonderhoud en afslepers, officials om alles in goede banen te leiden, catering en een tent. Er zal voor dit weekend geen entree gevraagd worden. Dus het terrein is vrij toegankelijk vanaf vrijdag 23 maart om 16.00 uur.

De opzet is om 2 groepen te maken, de gewone auto’s en de sprinters.
Per keer zullen er ongeveer 10 auto’s op de baan zijn om 10 rondes te rijden. Wij horen alleen in de wandelgangen dat 10 rondes per keer misschien teveel. Misschien dat we de rondes dan minder doen.
Zodra je de rondes hebt afgelegd kan je weer aansluiten in de rij om je volgende test rondes te gaan rijden. Er zal ook gereden worden met transponder, heb je deze niet dan is er de mogelijkheid om deze bij ons te huren. Tussen door zullen er pauzes zijn om alles weer in orde te maken.

Om het testweekend door te kunnen laten gaan zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer en het aantal inschrijvingen. Gaat het weekend niet door dan word het betaalde bedrag aan je terug betaald.

Voor junioren die dit weekend examen willen doen en daarna ook testen is er een mogelijk om je via de site van Geffen aan te melden, dit formulier is tevens ook voor coureurs die geen licentie hebben.

Voor de coureurs met een licentie is het mogelijk om aan te melden via mijn KNAF en daar te registreren voor het testweekend. Dit is nog mogelijk tot en met 5 maart 2018.