Corona protocol weekend cross Nuland

Beste Leden van ACC Geffen,

Het is een rare tijd, geen autocross een heel rustig seizoen.

Wij zijn van plan om op 12 en 13 september in Nuland een weekend cross te gaan organiseren.
Dit is echter wel onder voorbehoud, we zijn nog steeds in afwachting van de vergunning en wie weet volgen er nog eventuele aanpassingen vanuit de overheid waar wij aan dienen te voldoen.

Het organiseren gaat nu natuurlijk niet zo gemakkelijk als dat het normaal zou gaan, daarom hebben wij protocollen moeten opzetten voor de weekend cross in Nuland.
We gaan steeds bekijken waar de protocollen indien nodig aangepast moeten worden. Zo ontvang je vanuit ons daar steeds een update over. (Ben je lid van ACC Geffen en heb je geen mail ontvangen, mail ons op info@accgeffen.nl)

Aankomend weekend vanaf zaterdag 1 augustus gaan we de inschrijving voor de weekend cross voor onze leden als eerste open doen, deze zal dan open zijn tot en met vrijdag 7 augustus.
Na deze week zal de inschrijving open gaan voor de niet leden. Daarna zal de balans opgemaakt worden en alle administratie verwerkt gaan worden.
Aan het eind van de week ontvangen jullie een mail met daarin een link voor het aanmeldingsformulier voor de weekend cross in Nuland.

Wij hopen dat jullie er zin in hebben om weer een weekendje te gaan crossen al is het nog onder voorbehoud.
Lees de protocollen goed door, voordat je jezelf aanmeld. Hierbij de link voor Coronaprotocol Nuland 2020