Licentie ochtend 10 december 2017

Beste leden en andere belangstellenden,

Begin december ontvangt u de formulieren voor verlenging c.q. aanvraag voor de startlicentie voor het seizoen 2018 van de KNAF. In verband hiermee nodigen wij u uit voor onze ’eigen’ licentie dag op zondag 10 december a.s. bij Restaurant Partycentrum de Hooghei, (nieuwe locatie), Hooghei 71, te Berlicum aanvang 09.30 uur.

De arts zal van 09.30 uur tot uiterlijk 13.00 uur aanwezig zijn voor de medische keuring, later komen dan 13.00 uur heeft geen enkele zin want dan kunt u niet meer gekeurd worden.

Het lidmaatschap, de medische keuring en licentiegeld dienen contant aan ACC Geffen te worden voldaan. Het lidmaatschapsgeld is € 50,00 voor coureurs, € 25,00 voor leden en € 12,50 voor medewerkers.

De coureurs dienen het volgende mee te brengen:
# licentie-aanvraagformulier
# kopie geldig rijbewijs (bij 1e aanvraag)
# 2 recente pasfoto (verplicht)
# ochtendurine

Junioren moeten bij de eerste aanvraag een kopie van het legitimatiebewijs meenemen. De junioren mogen beginnen met autocrossen in het jaar dat ze 13 worden.

Met ingang van 2016 is door de KNAF een ouder-kind licentie ingevoerd. Alle junioren zullen bij de aanvraag van hun licentie een ouder of voogd mee moeten nemen zodat de ouder of voogd deze licentie kan aanvragen, daarvoor is 1 pasfoto en een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig.

Medewerkers/officials kunnen ook hun licentie verlengen c.q. aanvragen. Zij moeten het volgende meebrengen:
# licentie-aanvraagformulier
# 1 recente pasfoto (verplicht)
# kopie geldig rijbewijs/identiteitsbewijs (bij 1e aanvraag)

Met ingang van 2005 is op de licentie een digitale foto afgedrukt, mocht u in 2017 geen licentie hebben gehad dan moet u 1 pasfoto extra meenemen voor de licentieaanvraag. Als u vindt dat de huidige foto op de licentie aan vervanging toe is neem dan ook een extra pasfoto mee.

Voor de coureurs die een Internationalelicentie aanvragen is het verplicht 1x per 2 jaar een ECG te laten maken, tot 45 jaar een ECG in ruste en vanaf 45 jaar een inspannings-ECG.

Denk eraan dat als u niet alles bij heeft dit een vertraging van de licentieaanvraag en hogere kosten met zich mee kan brengen.

Heeft u geen aanvraagformulier ontvangen of heeft u nog niet eerder een licentie gehad dan kunt u ter plekke een formulier verkrijgen. Ook kunt u deze vanaf december al downloaden vanaf de KNAF site, www.knaf.nl

Verder zijn er ook nog de landelijke licentiedagen, ACC Geffen zal aanwezig zijn op 17 januari in Vught op 3 februari in Houten.

Hebt u nog vragen neem dan contact op met Crista de Haas,
tel: 06-53512440 na 20.00 uur, email: info@accgeffen.nl .