Inschrijving 2 uurs Cross Rosmalen 16 juni 2018

De inschrijving voor de 2 urencross in Rosmalen op zaterdag 16 juni, is voor de leden vanaf 1 mei geopend, na 15 mei kunnen ook niet-leden zich inschrijven. Behalve junioren, deze kunnen niet aan de 2-uren cross deelnemen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50 per auto plus evt. dag licentie (ERB (€ 35,00 p/st)). VANAF HEDEN IS EEN DAGLICENTIE EEN ERB, DEZE MOET VOOR AANVANG VAN DE WEDSTRIJD VIA DE SITE VAN DE KNAF AANGEVRAAGD WORDEN. HOUD HIER REKENING MEE. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM DEZE OP DE DAG VAN DE WEDSTRIJD IN TE VULLEN.


Er zijn 2 groepen: boven 1600cc en onder 1600cc. De hoogte van de prijzenpot is afhankelijk van het aantal inschrijvingen in deze groepen. Met de 2 uren cross zal er gereden worden met transponders geef het transpondernummer door bij de inschrijving. Enkele eisen waaraan de auto moet voldoen: *De auto’s moeten voldoen aan het reglement van Divisie A/V en aan de veiligheidseisen

volgens ASJ.

* Maximaal 6 cylinders

* Maximaal 3500 cc

* Turbo’s zijn niet toegestaan

* Originele brandstoftank moet verwijderd zijn en vervangen zijn door een tank van max. 20 liter.

In de pits mogen maximaal 5 personen per auto zijn, coureurs en maximaal 2 monteurs. Dus geen publiek. In de pits is geen alcohol toegestaan, hier word op gecontroleerd op straffe van uitsluiting. Tijdens de neutralisatie wordt de wedstrijd niet stilgelegd maar moet men achter een pacecar rijden, ook mag men tijdens de neutralisatie niet de pits in.

Aanmelden voor de urencross kan alleen via de email info@accgeffen.nl. Geef bij aanmelding je transponder nummer door als je deze hebt.