Diverse onderwerpen 2019

Beste leden, coureurs en officials,

 

De eerste wedstrijd van het seizoen 2019 in Baarle Nassau staat weer voor de deur. We willen jullie op de hoogte stellen van een aantal onderwerpen.

 

Deelname aan clubwedstrijden met equipe

Een equipe mag uit maximaal 3 coureurs bestaan, allen moeten lid zijn van ACC Geffen. Bij de inschrijving van de equipe moeten de namen van de equipeleden bekend zijn. Tijdens het seizoen kan/mag de samenstelling van de equipe niet wijzigen. Op de wedstrijddag moet aangegeven worden welke coureur namens de equipe deelneemt. Alleen de ingeschreven coureur kan aan de wedstrijd deelnemen, dus per wedstrijd één vaste coureur. Aanmelden van een equipe kan tot en met uiterlijk 22 april a.s.

De rijders dienen in vol tenue naar de keuring te gaan, dat wil zeggen. overall, helm, nekband en gordels aan.

 

2-uren cross Rosmalen

De inschrijving voor de 2 urencross in Rosmalen op zaterdag 22 juni, is voor de leden vanaf 1 mei geopend, na 15 mei kunnen ook niet-leden zich inschrijven. Junioren die aan kunnen tonen dat ze in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (B) en junior licentie mogen deelnemen aan de 2-uren cross. Het inschrijfgeld bedraagt € 50 per auto plus evt. een ERB (alleen online aan te aanvragen via de KNAF). Er zijn 2 groepen: boven 1600cc en onder 1600cc. De hoogte van de prijzenpot is afhankelijk van het aantal inschrijvingen in deze groepen. Met de 2 uren cross zal er gereden worden met transponders geef het transpondernummer door bij de inschrijving.

Enkele eisen waaraan de auto moet voldoen:
*De auto’s moeten voldoen aan het reglement van Divisie A/V en aan de veiligheidseisen

volgens ASJ.
* Maximaal 6 cylinders
* Maximaal 3500 cc
* Turbo’s zijn niet toegestaan

* Originele brandstoftank moet verwijderd zijn en vervangen zijn door een tank van max.

20 liter.

In de pits mogen maximaal 5 personen per auto zijn, coureurs en maximaal 2 monteurs. Dus geen publiek. In de pits is geen alcohol toegestaan, hier word op gecontroleerd op straffe van uitsluiting. Tijdens de neutralisatie wordt de wedstrijd niet stilgelegd maar moet men achter een pacecar rijden, ook mag men tijdens de neutralisatie niet de pits in.

Aanmelden voor de urencross kan alleen via een google doc. formulier, deze komt ter zijne tijd online op www.accgeffen.nl

 

Bestuurssamenstelling:

De bestuursfuncties zijn als volgt verdeeld:

Voorzitter                           : Maria Schuurmans

Secretaris                          : Crista de Haas

Penningmeester                 : Rosalie van Oers

Bestuurslid                         : Toon van Osch

Bestuurslid                         : Edwin Baaijens

Bestuurslid                         : Leo v.d. Aa

Bestuurslid                         : Inge Sparreboom

Adres secretariaat: Graaf Ansfriedstraat 40, 5331 BD Kerkdriel

email: info@accgeffen.nl

 

Voor alle duidelijkheid:

Het rennerskwartier is bij de weekenden op vrijdag open vanaf 16.00 uur en bij het NK op vrijdag open vanaf 14.00 uur. Eerder komen heeft geen enkele zin, want de toegangspoort gaat niet eerder open, als je toch eerder komt ben je alleen maar tot last voor het verkeer dat van de toegangsweg gebruik maakt.

 

In Baarle Nassau betaalt ook de coureur entree, tegen inlevering van het entreekaartje krijgt alleen de coureur het entreegeld als korting op het inschrijfgeld. Vergeet je entreekaartje dus niet! Voor alle duidelijkheid hebben leden, op vertoon van hun geldig lidmaatschapspasje gratis entree op de clubwedstrijden en de Eurol Nederlands kampioenschap in Rosmalen, behalve de clubwedstrijd in Baarle Nassau, daar betaal je wel entree.

Bij de Eurol NK in Rosmalen betalen ook de deelnemende coureurs die lid zijn van ACC Geffen entree. Op zondag 12 mei zullen de minibuggy’s hun wedstrijd bij ons in Oss rijden. Met het weekend Rosmalen op 23 en 24 juni is er op zaterdag en zondag een clubwedstrijd, op zaterdagavond is de 2 urencross. Met het weekend Nuland op 24 en 25 augustus is er op zaterdag en zondag een clubwedstrijd op de zaterdag zijn de rijders van ACVRP bij ons te gast. Op zaterdagavond is de Dutch Endurance Cup te gast en rijden ze voor hun kampioenschap.

Aanmelden voor de wedstrijden van ACC Geffen kan je via de volgende link. https://goo.gl/forms/ikjVwI0e4eeUmRtd2

 

Op 30 mei, 24 augustus, 21 september en 6 oktober vinden de uitwisselingswedstrijden plaats tussen ACVRP en ACC Geffen, ieder rijdt dan door elkaar voor zijn eigen clubkampioenschap.

 

Hou de site of facebook van ACC Geffen in de gaten voor het laatste nieuws, www.accgeffen.nl .

 

Dit zijn op dit moment de belangrijkste punten. Als er nog vragen zijn bel dan gerust met een van de bestuursleden.